Akció!

Alcon AOSEPT Plus kontaktlencse ápolószer 2×360 ml

7990 Ft 7290 Ft

AOSEPT Plus kontaktlencse ápolószer 2×360 ml – Több mint egy hidrogén-peroxidos ápolószer! Az AOSEPT egyedülálló Triple Action tisztító- és fertőtlenítő rendszert tartalmaz.

Leírás

Főbb jellemzői:

– A nagy tisztaságú és minőségű hidrogén-peroxidos formulát évtizeden át finomították, hogy felülmúlhatatlan, irritáció-mentes tisztítást és fertőtlenítést biztosítson

– A szabadalmaztatott Pluronic 17R4 egy olyan felületaktív anyag, mely eltávolítja a szennyeződéseket és a fehérje lerakódásokat

– Az egyedülálló platina katalizátort tartalmazó kosár elősegíti az optimális semlegesítést, mely csak a kosár oldatba helyezésével kezdődik el, a teljes fertőtlenítés és tisztítás érdekében

 

Mit jelent mindez?

Egy olyan ápolószert sikerült előállítani, amit érzékeny szemű kontaktlencse-viselők is használhatnak, mert irritáció mentesen érhető el a hatékony fertőtlenítés és kiemelkedő kontaktlencse tisztaság.

Gyártó: Alcon
Kiszerelés: 2x360ml

Használata:

1. Szappannal és folyóvízzel moss kezet, majd töröld kezeidet szárazra mielőtt lencséidhez nyúlnál.

2. A lencsetartó kosárba helyezett lencséket előzetesen 5 másodpercen keresztül öblítsd AOSEPT Plus oldattal.

3. Töltsd fel a lencsetartó tokot AOSEPT Plus oldattal.

4. A kontaktlencsék fertőtlenítéséhez és tárolásához mindig friss oldatot használj. Soha ne használd újra, vagy tölts rá a már használt oldatra.

5. A kontaktlencséket minimum 6 órán keresztül áztasd az AOSEPT Plus oldatban.

6. Az áztatás után öntsd ki az elhasznált oldatot, a tokot öblítsd ki steril sóoldattal és hagyd a tokot nyitva megszáradni.

 

A kontaktlencse behelyezése

  1. Mindig moss kezet mielőtt lencséidhez nyúlsz!
  2. Alkalmanként, vagy a lencsecserék alkalmával vedd ki a lencséket a lefóliázott tartóból, és vizsgáld meg azok épségét! Ne használd a lencsét, ha a csomagolása sérült!
  3. Győződj meg arról, hogy a lencse nincs-e kifordulva! Helyezd a  mutatóujjadra a lencsét és vizsgáld meg annak alakját!
  4. Ha tórikus lencsét használsz, győződj meg a lencsén található jelzések vízszintes állásáról!
  5. Tartsd meg a felső szemhéjadat bal kezed mutató és középső ujjával, miközben húzd le és tartsd meg jobb kezed középső ujjával az alsó szemhéjadat! Így helyezd be lencsédet a szemedbe!

A kontaktlencse kivétele

  1. Mosd meg és szárítsd meg kezeidet.
  2. Nézz felfelé, és tartsd meg az alsó szemhéjadat, miközben gyengéden nyomd össze szemeden kontaktlencséd alsó szélét.
  3. Vedd ki szemedből a kontaktlencsédet!
  4. Ismételd meg ezt a műveletsort a bal szemeddel is!

 

Wishlist 0
Continue Shopping