Akció!

Alcon Opti free PureMoist kontaktlencse ápolószer 300ml

4 790 Ft 3 990 Ft

Opti free PureMoist 300ml – Multifunkciós MPDS oldat. Kényelmet és hosszan tartó nedvesítést biztosít a lencseviselés teljes időtartama alatt.

Leírás

Hogyan működik a HydraGlyde Nedvesítő Mátrix?

– A HydraGlyde Nedvesítő Mátrix egy szabadalmaztatott nedvesítő ágens, mely beágyazódik a lágy kontaktlencsébe, így biztosítva a kiemelkedő kontaktlencse-viselés élményét. – A lencsét egy nedvesség-párna veszi körül, ami egyedülálló védelmet képez, eltávolítja a fehérje-, valamint csökkenti a lipid lerakódását. – Ez a hidrofil környezet csökkenti a szemhéj és a kontaktlencse közötti súrlódást, és akár 16 órán át biztosítja a nedvességet.

Főbb jellemzői:

– A HydraGlyde Nedvesítő Mátrix-nak köszönhetően 16 órán át nedvesen tartja a lencsét. – Eltávolítja a fehérje-, valamint csökkenti a lipid lerakódásokat. – Kényelmet és hosszan tartó nedvesítést biztosít a lencseviselés teljes időtartama alatt. – Fertőtlenítőszerként EDTA-val kiegészített POLYQUAD-ot és ALDOX-ot tartalmaz.

Mit jelent mindez?

Olyan multifunkciós ápolószert, mellyel a kényelem érzete reggeltől estig biztosított.

Gyártó: Alcon
Kiszerelés: 300ml

A kontaktlencse behelyezése

  1. Mindig moss kezet mielőtt lencséidhez nyúlsz!
  2. Alkalmanként, vagy a lencsecserék alkalmával vedd ki a lencséket a lefóliázott tartóból, és vizsgáld meg azok épségét! Ne használd a lencsét, ha a csomagolása sérült!
  3. Győződj meg arról, hogy a lencse nincs-e kifordulva! Helyezd a  mutatóujjadra a lencsét és vizsgáld meg annak alakját!
  4. Ha tórikus lencsét használsz, győződj meg a lencsén található jelzések vízszintes állásáról!
  5. Tartsd meg a felső szemhéjadat bal kezed mutató és középső ujjával, miközben húzd le és tartsd meg jobb kezed középső ujjával az alsó szemhéjadat! Így helyezd be lencsédet a szemedbe!

A kontaktlencse kivétele

  1. Mosd meg és szárítsd meg kezeidet.
  2. Nézz felfelé, és tartsd meg az alsó szemhéjadat, miközben gyengéden nyomd össze szemeden kontaktlencséd alsó szélét.
  3. Vedd ki szemedből a kontaktlencsédet!
  4. Ismételd meg ezt a műveletsort a bal szemeddel is!

 

Érdekelhetnek még…

Wishlist 0
Continue Shopping