Akció!

Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer 120 ml

3 390 Ft 2 990 Ft

Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer multifunkciós ápolószer gázáteresztő, kemény kontaktlencsék számára

 

Leírás

A lencse felszínén bevonatot képezve, azokat a szemre való felhelyezéstől kezdve kipárnázza, a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja.

Termékjellemzők és előnyök:

  • Beépített fehérje tisztítóhatás, ami kötődve a fehérjéhez, levonja azt a lencse felszínéről, biztosítva a kényelmes lencseviseletet, egyszerűsítve a tisztítási műveleteket.
  • Tisztítási szisztéma: Poloxamine tisztító hatása révén nemcsak a szennyeződés eltávolítása, de annak távoltartása is külön tisztító nélkül biztosítja az éleslátást és az egész napos komfortot.
  • Kettős fertőtlenítő hatás: A fertőtlenítő komponensek olyan kombinációja mely a mikroorganizmusok nagy részének hatékony elpusztításával biztosítja a szem egészségét és védelmét a fertőzések ellen.
  • Beépített nedvesítő komponens: Segít kipárnázni, nedvesíteni a lencse felszínét az optimális lencseviseletet biztosítva.
  • Viszkozitást fokozó anyaga: A nedvesítő/kipárnázó systemának a második komponense, mely a párnázottságot nagymértékben növeli, könnyű kezelhetőséget és kényelmes lencseviseletet biztosítva.
  • Esti dörzsölés elhagyásával könnyített kezelés: Ami minimum 4 órás vagy éjszakai áztatást jelent a lencse eltávolítását követően, a dörzsölés és öblítés csak kizárólag a lencse behelyezése előtt szükséges, ezzel is növelve a gázáteresztő/kemény lencse viselő kényelmét.

Aktív összetevők és hatásuk:

  • Poloxamine (Eltávolítja a szennyeződést, gátolja a felrakódást)
  • Hydroxyalkylphosphonate (Eltávolítja a fehérje depositumokat)
  • Glucam-20, Hydroxypropylmethyl, Cellulose /HAP/ (A lencse felszínén bevonatot képezve azokat a szemre való helyezéstől kezdve kipárnázza,a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja)
  • Chlorhexidine Gluconate, Polyaminopropyl Biguanide (Fertőtlenítő hatás)

Gyártó: Bausch & Lomb
Kiszerelés: 120 ml

A kontaktlencse behelyezése

Mindig moss kezet mielőtt lencséidhez nyúlsz!
Alkalmanként, vagy a lencsecserék alkalmával vedd ki a lencséket a lefóliázott tartóból, és vizsgáld meg azok épségét! Ne használd a lencsét, ha a csomagolása sérült!
Győződj meg arról, hogy a lencse nincs-e kifordulva! Helyezd a  mutatóujjadra a lencsét és vizsgáld meg annak alakját!
Ha tórikus lencsét használsz, győződj meg a lencsén található jelzések vízszintes állásáról!
Tartsd meg a felső szemhéjadat bal kezed mutató és középső ujjával, miközben húzd le és tartsd meg jobb kezed középső ujjával az alsó szemhéjadat! Így helyezd be lencsédet a szemedbe!

A kontaktlencse kivétele

Mosd meg és szárítsd meg kezeidet.
Nézz felfelé, és tartsd meg az alsó szemhéjadat, miközben gyengéden nyomd össze szemeden kontaktlencséd alsó szélét.
Vedd ki szemedből a kontaktlencsédet!
Ismételd meg ezt a műveletsort a bal szemeddel is!

 

Wishlist 0
Continue Shopping