Disop Hidro Health 360 ml kontaktlencse ápolószer + tok

3290 Ft

Hidro Health 360 ml ápolószer kontaktlencse + tok (SiH). A legkorszerűbb tisztítószer a szilikon-hidrogél (SiH) alapanyagú lágy kontaktlencsékhez.

Leírás

A Hidro Health 360 ml kontaktlencse ápolószer + tok csomag kimondottan szilikon-hidrogél kontaktlencsék ápolására készült.

Napjainkban egyre inkább nő a szilikon-hidrogél (SiH) alapanyagú lencsék viselőinek száma. E lencsék tisztításához az eddig használt ápolószerek nem mindig tökéletesek, mivel a SiH alapanyagú lencsék felületén az eddigi lencsékhez képest az olajos lerakódás fokozottabb. Ezért e lencsék tisztításához speciális összetételű ápolószerek szükségesek, amelyek a szemmel kompatibilis felületaktív anyagot is tartalmaznak.

A Hidro Health felületaktív összetevője (macrogol hydroxystearate) “csapdába” ejti a lipideket, meggátolva ezek lerakódását a lencse felszínére. E mellett a Hidro Health kiváló komfortot biztosít a kontaktlencse viselőnek a nap végén is.

Gyártó: Disop
Kiszerelés:

A kontaktlencse behelyezése

Mindig moss kezet mielőtt lencséidhez nyúlsz!
Alkalmanként, vagy a lencsecserék alkalmával vedd ki a lencséket a lefóliázott tartóból, és vizsgáld meg azok épségét! Ne használd a lencsét, ha a csomagolása sérült!
Győződj meg arról, hogy a lencse nincs-e kifordulva! Helyezd a  mutatóujjadra a lencsét és vizsgáld meg annak alakját!
Ha tórikus lencsét használsz, győződj meg a lencsén található jelzések vízszintes állásáról!
Tartsd meg a felső szemhéjadat bal kezed mutató és középső ujjával, miközben húzd le és tartsd meg jobb kezed középső ujjával az alsó szemhéjadat! Így helyezd be lencsédet a szemedbe!

A kontaktlencse kivétele

Mosd meg és szárítsd meg kezeidet.
Nézz felfelé, és tartsd meg az alsó szemhéjadat, miközben gyengéden nyomd össze szemeden kontaktlencséd alsó szélét.
Vedd ki szemedből a kontaktlencsédet!
Ismételd meg ezt a műveletsort a bal szemeddel is!

 

Érdekelhetnek még…

Wishlist 0
Continue Shopping