Akció!

Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer 120 ml

3 390 Ft 2 990 Ft

Leírás

Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer 120 ml

A lencse felszínén bevonatot képezve, azokat a szemre való felhelyezéstől kezdve kipárnázza, a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja.

 

A Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer termékjellemzői és előnyei:

 • Beépített fehérje tisztítóhatás, ami kötődve a fehérjéhez, levonja azt a lencse felszínéről, biztosítva a kényelmes lencseviseletet, egyszerűsítve a tisztítási műveleteket.
 • Tisztítási szisztéma: Poloxamine tisztító hatása révén nemcsak a szennyeződés eltávolítása, de annak távoltartása is külön tisztító nélkül biztosítja az éleslátást és az egésznapos komfortot.
 • Kettős fertőtlenítő hatás: A fertőtlenítő komponensek olyan kombinációja mely a mikroorganizmusok nagy részének hatékony elpusztításával biztosítja a szem egészségét és védelmét a fertőzések ellen.
 • Beépített nedvesítő komponens: Segít kipárnázni, nedvesíteni a lencse felszínét az optimális lencseviseletet biztosítva.
 • Viszkozitást fokozó anyaga: A nedvesítő/kipárnázó systemának a második komponense, mely a párnázottságot nagymértékben növeli, könnyű kezelhetőséget és kényelmes lencseviseletet biztosítva.
 • Esti dörzsölés elhagyásával könnyített kezelés: Ami minimum 4 órás vagy éjszakai áztatást jelent a lencse eltávolítását követően, a dörzsölés és öblítés csak kizárólag a lencse behelyezése előtt szükséges, ezzel is növelve a gázáteresztő/kemény lencse viselő kényelmét.
 

Aktív összetevők és hatásuk:

 • Poloxamine (Eltávolítja a szennyeződést, gátolja a felrakódást)
 • Hydroxyalkylphosphonate (Eltávolítja a fehérje depositumokat)
 • Glucam-20, Hydroxypropylmethyl, Cellulose /HAP/ (A lencse felszínén bevonatot képezve azokat a szemre való helyezéstől kezdve kipárnázza,a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja)
 • Chlorhexidine Gluconate, Polyaminopropyl Biguanide (Fertőtlenítő hatás)
GyártóBausch & Lomb
Kiszerelés120 ml

A kontaktlencse behelyezése

 1. Mindig moss kezet mielőtt lencséidhez nyúlsz!
 2. Alkalmanként, vagy a lencsecserék alkalmával vedd ki a lencséket a lefóliázott tartóból, és vizsgáld meg azok épségét! Ne használd a lencsét, ha a csomagolása sérült!
 3. Győződj meg arról, hogy a lencse nincs-e kifordulva! Helyezd a  mutatóujjadra a lencsét és vizsgáld meg annak alakját! 
 4. Ha tórikus lencsét használsz, győződj meg a lencsén található jelzések vízszintes állásáról!
 5. Tartsd meg a felső szemhéjadat bal kezed mutató és középső ujjával, miközben húzd le és tartsd meg jobb kezed középső ujjával az alsó szemhéjadat! Így helyezd be lencsédet a szemedbe! 

 

A kontaktlencse kivétele

 1. Mosd meg és szárítsd meg kezeidet.
 2. Nézz felfelé, és tartsd meg az alsó szemhéjadat, miközben gyengéden nyomd össze szemeden kontaktlencséd alsó szélét.
 3. Vedd ki szemedből a kontaktlencsédet!
 4. Ismételd meg ezt a műveletsort a bal szemeddel is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer 120 ml
Bausch & Lomb Boston Simplus ápolószer 120 ml
3 390 Ft 2 990 Ft
Wishlist 0
Continue Shopping